Glidmedel apotek porrfim

Glidmedel apotek porrfim Här är sex saker du kanske inte visste om glidmedel. Glidmedel kan du köpa på de olika apoteken – de finns på såväl Apoteket som Apotek. Klick var bäst som förspelsingrediens. Vi tyckte lika - det är ett helt okej glidmedel. RFSU och apoteket känns tillförlitligt och safe. Inte för porrigt. Klick glidmedel är extra vårdande för slemhinnor i underlivet. Krämig konsistens som är lätt att applicera. Långvarig glideffekt och fuktgivande. Oparfymerad. Sense Me 3in1 Caring Massage Glide passar perfekt för massage över hela kroppen och som glidmedel på intima områden. Extra fuktgivande glidmedel med.

{{ctrl.currentVariant.VariantName}}

Glidmedel apotek porrfim Hitta ett apotek nära dig. Vanliga frågor Leta själv efter svaret på din fråga i vår FAQ. Därför glidmedel Glidmedel kan beskrivas som en lite geléaktig vätska som minskar friktionen vid olika sexuella aktiviteter, alltså tar bort motstånd eller skavande.

Man också använda glidmedel som ett extra lustförhöjande tillbehör i sexlivet bara för att göra det sköna ännu skönare. Vad är retinol — och vad gör det i hudvård? Du får dessutom unika kundklubbserbjudanden. Tillagt i varukorgen Ny.

Klick var bäst som förspelsingrediens. Vi tyckte lika - det är ett helt okej glidmedel. RFSU och apoteket känns tillförlitligt och safe. Inte för porrigt. Sense Me 3in1 Caring Massage Glide passar perfekt för massage över hela kroppen och som glidmedel på intima områden. Extra fuktgivande glidmedel med. Klick glidmedel är extra vårdande för slemhinnor i underlivet. Krämig konsistens som är lätt att applicera. Långvarig glideffekt och fuktgivande. Oparfymerad.

Sex-spex / Glidmedel & Apotek

Den perfekta accesoaren till sovrummet! Använd glidmedlet på dig själv, på din partner och på din leksak för ökad glid. En perfekt julklapp eller present till. Här är sex saker du kanske inte visste om glidmedel. Glidmedel kan du köpa på de olika apoteken – de finns på såväl Apoteket som Apotek. Beställ Hjärtats glidmedel 50 ml – bekvämt online på nätet hos Apotek Hjärtat – snabb och smidig leverans dit du vill.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail